PromNET - Egyszerű és megfizehető webes szolgáltatások

    Megrendelő felület továbbfejlesztés alatt, kérjük megrendelés esetén emailt küldjetek! Köszönjük!

Általános Szerződési Feltételek

  • PromNET
  • Általános Szerződési Feltételek
Feltételek Elfogadása:

A PromNET Hosting szolgáltatásainak használatával elismered, hogy elolvastad, megértetted és beleegyezzel ezekbe a Feltételekbe. Ha nem értel egyet bármely részével, kérjük, ne vedd igénybe szolgáltatásainkat.

Szolgáltatások:

A PromNET Hosting virtuális privát szervereket és webtárhely szolgáltatásokat biztosít, ezekre vonatkozó feltételek és feltételek betartásával.

Fiók Regisztráció:

Szolgáltatásaink használatához fiókot kell létrehoznia, pontos és teljes információk megadásával. Te vagy a felelős fiókod hitelességének megőrzéséért.

Fizetés és Számlázás:

Egyetértesz a szolgáltatásokkal kapcsolatos minden díj időben történő kifizetésével. A PromNET Hosting fenntartja a jogot, hogy módosítsa az árakat, és új díjakat vezessen be értesítés után.

Szolgáltatási Szint Megállapodás (SLA):

A PromNET Hosting arra törekszik, hogy magas szolgáltatási rendelkezésre állás és teljesítmény szintet tartsa fenn. Az SLA tartalmazza a szolgáltatás rendelkezésre állására, a támogatás reakcióidőkre és más releváns mutatókra vonatkozó kötelezettségvállalásokat és garanciákat.

Tartalom és Használat:

Te vagy kizárólag felelős a VPS vagy weboldalán tárolt tartalomért. A PromNET Hosting fenntartja a jogot, hogy felfüggessze vagy megszüntesse a szolgáltatásokat, ha a használatuk megsérti az alkalmazandó törvényeket vagy ezeket a Feltételeket.

Adatbiztonság és Adatvédelem:

A PromNET Hosting intézkedéseket tesz az adatok biztonságának érdekében, de Te vagy felelős további biztonsági intézkedések végrehajtásáért. Adatvédelmi irányelveink részletezik az adatgyűjtés, tárolás és feldolgozás módszereit.

Megszüntetés:

Mindkét fél felmondhatja a szolgáltatásokat bármilyen okból megfelelő előzetes értesítés mellett. A PromNET Hosting azonnal felfüggesztheti vagy megszüntetheti a szolgáltatásokat ezeknek a Feltételeknek való megsértése esetén vagy törvény által előírt esetekben.

Visszatérítési Szabályzat:

A visszatérítési szabályzatok a szolgáltatás típusától és a fizetési tervtől függően változnak. Kérjük, tekintsd meg visszatérítési szabályzatunkat a részletekért. (láblécben található)

Felelősség Korlátozása:

A PromNET Hosting nem felelős semmilyen közvetlen, közvetett, mellékelt, következményes vagy büntető jellegű károkért, amelyek a szolgáltatásaink használatából vagy azok használatának képtelenségéből erednek.

Feltételek Módosítása:

A PromNET Hosting fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa vagy frissítse ezeket a Feltételeket. A változások a weboldalunkra való közzétételkor lépnek életbe. A Te felelősséged, hogy időről időre áttekintse ezeket a Feltételeket.

Kapcsolatfelvétel:

Bármilyen kérdés vagy aggodalom esetén a Feltételekkel kapcsolatban, kérjük, lépj kapcsolatba velünk a [email protected] e-mail címen!

A PromNET Hosting szolgáltatásainak használatával beleegyezzel ezeknek a Szolgáltatási Feltételeknek a betartásába. Köszönjük, hogy a PromNET Hosting mellett döntöttél!

Utoljára frissítve: 2024.03.12.