Kiszállási díj (Kállósemjén területén belül ingyenes): 50 Ft/km

IT szerviztechnikusi alapóradíj (informatikai eszközök javítása esetén): 3 500 Ft

Szervizmérnöki alapóradíj: 12 000 Ft
Rendszergazdai feladatok pl.: szoftvertelepítés, hálózat és szerver konfigurálása, egyéb rendszergazdai feladatok.

Alap bevizsgálási díj: 3 000 Ft/óra
Bevizsgálási díjat abban az esetben fizet az ügyfél, ha kifejezetten bevizsgálásra hozott be egy eszközt, vagy nem kérte a javítását, illetve ha a garanciális panasz esetén a hiba nem találtatott jogosnak, és a hiba feltárása 10 percnél több időt vett igénybe, de nem haladta meg az egy munkaórát. Minden további megkezdett 30 perc +1 500,- Ft

Számítógép-alapkarbantartás: 5 000,- Ft/alkalom
Számítógép külső burkolatának vegyszeres tisztítása, belső részének portalanítása, tápegység, ventilátorok portalanítása, bevizsgálás szoftveresen operációsrendszer-szinten. Egyéb hiba esetén egyeztetés szerint!

Számítógép-javítás 1-es kategória: 6 000 Ft/készülék
Egyszerű, gyorsan végezhető beállítások, szerelések: szoftverbeállítás, nem üzletünkben vásárolt bővítőkártyák, meghajtók és egyéb perifériák beüzemelése és finomhangolása. A nálunk vásárolt alkatrészek beüzemelése ingyenes, ha ennek beszerelése szervizünkben történik.

Számítógép-javítás 2-es kategória: 8 000 Ft/készülék
Közepesen bonyolult, főleg időigényes beállítások elvégzése, vírusirtás, operációs rendszer alaptelepítése, alaplapcsere, eszközszoftverek működésének bemutatása.

Számítógép-javítás 3-as kategória: 9 500,- Ft/készülék
Összetett, hosszadalmas feladatok elvégzése, komplett rendszer összehangolása, számítógép belsejének átszerelése, rendszer átmentése egy másik gépre, operációs rendszer telepítése finomhangolással, adatmentés, visszatöltés.

Nyomtatójavítás: 6 000,- Ft/készülék
Tűs, tintasugaras, lézernyomtatók, illetve multifunkciós készülékek szerelési munkálatai. Alkatrészek cseréje és beállítása, összehangolása, finomhangolása. Nem tartalmazza a beépített alkatrészeket, az külön elszámolás alá tartozik.

Nyomtatópanel-javítás: 12 500,- Ft/készülék
A nyomtató vezérlő-, tápegység-, illetve fő paneljeinek elektronikai javítási munkálatai. Alkatrészek cseréi, érintkezési, úgynevezett hidegforrasztások felderítése, javítása. Tartalmazza a beépített elektronikai alkatrészeket.

Nyomtatókarbantartás: 5 000,- Ft/alkalom
Nyomtatók, multifunkciós készülékek külső burkolatának vegyszeres tisztítása, belső részének portalanítása, lapbehúzó és továbbító gumigörgőinek bevizsgálása és tisztítása, égetőegység bevizsgálása és tisztítása. Egyéb hiba esetén egyeztetés szerint!

Laptopjavítás: 6 000,- Ft/készülék
A laptop szerelési munkálatai. Alkatrészek cseréi, alkatrészek beállításai, operációs rendszer összehangolása, finomhangolása. Nem tartalmazza a beépített alkatrészeket, az külön elszámolás alá tartozik.

Laptopalaplap-javítás: 15 000,- Ft/készülék
A laptopalaplap tápáramkörének, a háttérvilágítás vezérlésének és egyéb részeinek elektronikai javítási munkálatai. Alkatrészek cseréi, érintkezési úgynevezett hideg forrasztások felderítése, javítása. Tartalmazza a beépített elektronikai alkatrészeket.

Laptop inverterpaneljének javítása: 12 500,- Ft/készülék
A laptopkijelző inverterpaneljének, az úgynevezett illuminátorpanel elektronikai javítási munkálatai. Alkatrészek cseréi, érintkezési, úgynevezett hidegforrasztások felderítése, javítása. Tartalmazza a beépített elektronikai alkatrészeket, fénycsöveket.

Laptopkijelző fénycsőcsere: 10 000,- Ft/készülék
A laptop kijelzőjének elektronikai javítási munkálatai. Fénycsövek cseréi, érintkezési, úgynevezett hidegforrasztások felderítése, javítása. Tartalmazza a beépített elektronikai alkatrészeket, fénycsöveket.

Laptoptöltő-javítás: 5 000,- Ft/készülék
A laptop töltőjének elektronikai javítási munkálatai. Alkatrészek cseréi, érintkezési, úgynevezett hidegforrasztások felderítése, javítása, érintkezési hibás kábelek felderítése, javítása. Tartalmazza a beépített elektronikai alkatrészeket.

FIGYELEM!

BEVIZSGÁLÁSRA ÉS SZERVIZELÉSRE LEADOTT ESZKÖZEIKET NEM ÁLL MÓDUNKBAN 30 NAPNÁL TOVÁBB TÁROLNI. AMENNYIBEN EZALATT NEM ÉRKEZNEK MEG TERMÉKEIKÉRT, ÚGY INNENTŐL NAPI 500 FT TÁROLÁSI DÍJAT SZÁMÍTUNK FEL.