Kik vagyunk mi?

2008-ban indultunk, azóta is folyamatosan keressük a jó lehetöségeket. Részei voltunk a nagy játékszerver biznisznek, ami azóta sajnos hanyatlóban van, változnak az idök, ahogyan mi is folyamatosan változunk! Jelenleg is föként weboldalak fejlesztésével, webtárhely és domain eladással foglalkozunk, de emellet kiemelten keressük a tehetséges webprogramozókat is!

KÉRDÉSEM VAN!

Hozzáállásunk

Minden csapat, vállalkozás más, igy mi is kialakitottunk egy hozzáállást, egy amolyan portfoliót magunk köré. Az évek alatt kitapasztaltuk azokat a pontokat, amelyek szerint kezdünk neki egy adott projektnek.

Kapcsolat felvétel

Megbeszélés

Programozás

Véglegesités

Tájékoztató

A megrendelt tárhely szolgáltatás díjának beérkezése után, a tárhely 1-2 órán belül elkészül és használatba vehető.
A tárhely aktiválásáról emailben értesítünk, amiben megtalálható minden információ a tárhely használatához.
Domain megrendelése esetén a regisztrációt szintén a díjbekérő számla kifizetése után indítjuk el, .hu domain munkanapokon 8 órán belül, nemzetközi .com, .eu, .net stb. domain pedig (munkanapokon, hétvégén, ünnepnapokon is) 1 órán belül bejegyzésre kerül.
A megrendelt szolgáltatások díját a megrendeléstől számított 8 napon belül, az OTP Bank Nyrt-nél vezetett 11773449-00887823 számlaszámú számlára lehet kiegyenlíteni banki utalás vagy pénztári befizetés formájában, illetve Paypal fizetés is választható. A Paypal fizetés előnye hogy azonnal, gyorsan kifizethető a szolgáltatás díja, így pl. domain regisztráció megrendelésének esetén akár már néhány percen belül használható lesz a domain. Paypal fizetéshez mindössze egy gyors regisztrációra van szükség, és máris fizethet saját bankkártyájával.
Amennyiben a díjbekérő számla kiegyenlítése 8 napon belül nem történik meg, a szolgáltatás lemondottnak tekintendő és törlésre kerül.

Érdekelnek a részletek?

Kérjük tekintsd meg csomagjainkat, és válaszd ki a neked szimpatikusat, illetve ha egyedi igényed van, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatott!
ÉRDEKLÖDŐM!

Csatlakozz közösségünkhöz!

wechatpencilflagphone-handsetcode
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram