Csomagok

Kérjük válaszd ki a számodra megfelelő csomagot, amely a lent felsoroltakat tartalmazza. Amennyiben egyedi kérésed lenne, úgy kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot! 
Kiszeretnéd próbálni? Semmi akadálya! Csupán egy müködő domainra van szükségünk, és már tesztelheted is szolgáltatásunkat.
KISZERETNÉM PRÓBÁLNI!

Csak webtárhely

2500 Ft
per év
1GB webtárhely;
kedvezményes domain ár!
ÉRDEKEL

Bemutatkozó oldal

70.000 Ft
változó ár
Ajándék webtárhely
Ajándék .hu domain 2 évre
ÉRDEKEL

Webáruház

100.000 Ft
változó ár
Ajándék webtárhely
Ajándék .hu domain 2 évre
ÉRDEKEL

Gyakran ismételt kérdések

Miért helyezzem el nálatok a weboldalt?

Bármilyen projektröl is legyen szó, a webtárhelyt és a domaint mi adjuk, ezzel is biztositva a zavartalan müködést, és a könnyebb bövitést, módositást a késöbbiekben.  Továbbá, miért is ne ha ingyen van? :)

Ezen kivül van-e valamilyen plusz költség?

Igen van! Nem árulunk zsákbamacskát, igy csak rajtad áll, hogy akarod-e továbbiakban, hogy a projektet karbantartsuk, avagy sem. Amennyiben igen, úgy választható havidijas, illetve megbeszélt összegü bövités, módositás.

Tudok-e késöbbiekben böviteni a tárhely méretén?

Természetesen igen, a tárhely bövithetö. Egyedüli megkötés, hogy a projekt alapú webtárhelynél csak egy domain engedélyezett, mivel az adott projekthez adjuk. Kivétel ez alól, ha több projektet is készítetsz velünk, illetve lehetöség van "megvásárolni" a webtárhelyet, ilyenkor feloldjuk a korlátozásait, és évente kell érte fizetni.

Van lehetőség az ár csökkentésére?

Megbeszélés szerint mondunk árat, a fenti árak többnyire csak irányárnak mondhatóak. Minden projekt más és más, eszerint változik az ár is, de ettöl több nem szokott lenni általában.

Egyedi igényed van?

Úgy kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, legyen az irásban, emailen keresztül vagy telefonon. Mond el mit szeretnél és mi rövid idön belül küldünk egy árajánlatot. Ilyen egyszerü!
ÉRDEKLÖDNI SZERETNÉK!

Csatlakozz közösségünkhöz!

shopping-cartglobedesktopwechat
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram